Creme de noux

445,00 kr.
1
+
Tilføj til kurv

Norliq Creme de Noix er fremstillet efter gamle foreskrifter - og med umådelig omtanke for det endelige resultat

- og det kan smages! Til fremstillingen af denne likør anvendes danske og franske grønne valnødder. Valnødderne er grønne fordi de plukkes inden modning, hvilket giver dem en helt særlig karakter. Efter plukning kværnes de og blandes i en koncentreret alkoholopløsning. 

Gennem mange måneder, og under hyppig omrøring, iltes nødder og alkohol i specialudviklede tanke. Denne specialdesignede iltningsmetode, den hyppige omrøring og den præcise alkoholopløsning sikrer, at det færdige resultat vil være præget af de rette smagsnuancer, der gør denne likør til noget helt særligt. 

Efter 11 måneder sies alkoholopløsningen fra nødderne. Væsken hældes på tanke, hvor den står til klaring. Når væsken er klar tilsættes ekstrakter af rørsukker, samt en specialudviklet karamel. Disse sukkerstoffer giver den færdige likør en helt perfekt balance mellem smagen af nød, let sødme og et strejf af karamel. 

Serveringsforslag - eller anbefaling

Når man sidder med en så delikat likør på hånden som denne, vil man selvfølgelig gerne nyde den på den mest optimale måde. Det kan anbefales at nyde den som ledsager til kvalitetsoste, til desserter eller som en lav-alkoholisk avec til kaffen. Og derudover smager den selvfølgelig aller bedst i godt selskab!